Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Contributie 

Lid worden van HHC?

 

Ja of nee?

Is hockey de sport voor jou of voor je kind? HHC biedt u de mogelijkheid om gratis drie proeftrainingen te volgen. Een proefstick kun je van ons lenen.
Indien u geïnteresseerd bent in een proeftraining dan kun je een mailtje sturen naar Peter van Schaik,
[email protected]

 

Lid worden

Mocht jij of je kind besloten hebben om lid te worden van HHC dan kun je via de website een aanmeldingsformulier volledig invullen en opsturen naar de ledenadministratie. Voor senioren is er ook de mogelijkheid om als lid alleen te trainen en geen wedstrijden te spelen (trimmers of fithockey).

 

Veldseizoen

Tijdens het veldseizoen wordt hockey gespeeld op de kunstgrasvelden op het Bentickspark. Het veldseizoen speelt zich in twee periodes af: vanaf eind augustus/ begin september tot eind november en van begin maart tot in juni. De jeugd speelt veldwedstrijden op zaterdag en de senioren op zondag.

Op basis van leeftijd wordt jij of je kind ingedeeld in een team. 
De jongste jeugd, de F-jes trainen 1 keer per week op woensdag.
De jeugdteams van E t/m A trainen 2 keer per week, net als de Dames en Heren teams.
De trainingen van de jeugdteams vinden in het algemeen plaats op woensdag (teamtraining) en op maandag (de technische training).
De fithockeyers en de trimhockeyers trainen 1x per week. 
  
 

Zaalseizoen

Het veldseizoen wordt van december t/m februari onderbroken door de zaalhockeyperiode.

Tijdens de zaalhockeyperiode wordt er 1 keer per week in een sporthal getraind. De trainingsdag in de sporthal is afhankelijk van de beschikbaarheid van de sporthallen.

De meeste teams spelen ook zaalcompetitie, uitgezonderd de F-jes. De E-jeugd speelt in toernooivorm ongeveer 3 keer per zaalperiode. De andere teams spelen 5 tot 6 keer een dubbele wedstrijd. In tegenstelling tot de veldcompetitie zijn de zaalhockeywedstrijden meestal op zondag. Indien jij of je kind hier principiële bezwaren tegen heeft dan kun je dit aangeven bij de coach, zodat de coach hiermee rekening kan houden.

Kleding

Leden die voor HHC deelnemen aan wedstrijden worden door de KNHB verplicht in wedstrijdkleding, met scheenbeschermers en een gebitsbeschermer te spelen.
De wedstrijdkleding bestaat uit een zwart rokje/zwart broekje en een oranje shirt. De clubkleding van HHC wordt ter beschikking gesteld aan jou of je kind, nadat de aanmelding is voltooid. Je moet zelf de hockeystick, scheenbeschermers, gebitsbeschermer, kobaltblauwe sokken met clublogo (verkrijgbaar bij Intersport Jan Bols) en hockeyschoenen aan te schaffen.

 

Afmelden?

Opzeggen moet plaatsvinden vóór 1 mei. Je kunt dan doorspelen tot aan de zomervakantie. Na de zomervakantie begint het nieuwe seizoen, waarvoor u dan hebt opgezegd.

Deze datum is zo gekozen omdat de teams voor het volgende seizoen moeten worden samengesteld en aan de bond worden gemeld, zodat de teams in de competitie worden opgenomen.

Iedereen is dus altijd een geheel seizoen lid en is contributie voor het gehele seizoen verschuldigd.
Indien een lid in de loop van een jaar opzegt zijn de kosten in feite al gemaakt. Mogelijk leidt de opzegging er zelfs toe dat het team waar het lid in speelt zich moet terug trekken uit de competitie wat ook weer kosten met zich meebrengt. Ook de contributie aan de bond dient betaald te worden voor ieder lid, ongeacht hoe lang hij of zij in een seizoen meespeelt.

Om deze reden is het opzegbeleid zoals het bij onze club wordt gehanteerd zo opgesteld.

 

Afmelden kan per email bij de ledenadministratie: [email protected]

Je kunt je ook afmelden via de website:
- Log in bij "Mijn team"
- Ga naar "Club"
- Selecteer "Opzegformulier"
- Vul het formulier in en druk op de verzendknop.
Doe het wel vóór 1 mei.
Ter informatie: we bewaren je gegevens nog 7 jaar na je afmelding. Dat zijn we wettelijk verplicht.

Contributie
Categorie
 Leeftijd op 1 oktober van het lopende seizoen
Contributie
2021-2022
Senioren  18 of ouder
€ 261
A-jeugd  16 of 17
€ 250
B-jeugd  14 of 15
€ 250
C-jeugd  12 of 13
€ 247
D-jeugd  10 of 11
€ 223
E-jeugd  8 of 9
€ 179
F-jeugd  6 of 7
€ 147
Funkey  Jonger dan 6
€   50
Trimmers   € 126
Fithockey   Strippenkaart
Studenten *   € 218
Parttime
Senior, max. 50% aanwezig € 212
Zaal (senior)
Senior, alleen zaalseizoen
€  87
Zaal (Jeugd) Jeugd, alleen zaalseizoen €  56


* Om in aanmerking te komen voor dit tarief zou de penningmeester van HHC graag een kopie willen ontvangen van:
- het bewijs van je studiefinanciering van DUO (of bewijs dat je vóór 1 januari van het nieuwe jaar studiefinanciering gaat ontvangen) en
-
het inschrijfbewijs van de onderwijsinstelling waar je de opleiding volgt. Dat kan een instelling voor beroepsonderwijs, hoger onderwijs of universitair onderwijs zijn.
 
 
 
 
Teamfoto
Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto

Twitter  


 
Hockey Hoogeveen  |  Powered by LISA