Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Bentinckspark 
Hockey op het Bentinckspark...
 
Onze velden zijn gelegen op het Bentinckspark. Hier zijn een groot aantal sportvelden gesitueerd voor o.a. voetbal, atletiek, wielrennen en korfbal. De afgelopen jaren heeft het park een metamorfose ondergaan. Dat wil zeggen, er is met name voor de voetbalverenigingen veel veranderd. Kunstgrasvelden, kantines en kleedruimtes, het ziet er allemaal up-to-date uit! In de tweede fase is de atletiekclub verhuisd en een mooie, moderne topsporthal is gerealiseerd.
 
Veel veranderingen, helaas niet voor de Hoogeveense Hockeyclub. Onze velden worden niet verplaatst en we rekenen erop dat we nog een tijdje op ons huidige plaats blijven zitten. Dat zijn de berichten zoals we eind 2012 hebben gehoord van de gemeente Hoogeveen.
 
Het bestuur van HHC heeft daarop initiatieven genomen. Gevolg is dat de gemeente heeft bijgedragen aan de plaatsing van de nieuwe veldverlichting op het 2e veld.
Verder onderzoeken we de mogelijkheden om ons clubhuis te verbouwen.
  
 
 
Teamfoto
Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto

Twitter  


 
Hockey Hoogeveen  |  Powered by LISA