Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Wat bieden wij onze sponsoren? 
 
 
Sponsorcommissie

Hockey en sponsoring gaan hand in hand. Zonder onze sponsoren zou het materiaal dat we gebruiken oud en versleten zijn en zou de contributie onbetaalbaar worden. Wij danken daarom onze huidige sponsoren en willen hen ook in het komende seizoen actief betrekken door extra meerwaarde te bieden en in onze samenwerking onze kernwaarden en sportiviteit centraal te stellen.    

 
Sponsoring begint meestal in de eigen omgeving met vrienden en kennissen die op hun beurt anderen weer kunnen enthousiasmeren voor onze hockey vereniging. Centraal staat komend seizoen het daadwerkelijk contact leggen met de (potentiĆ«le) sponsor en wij zullen deze actief benaderen om met ons samen te werken. We hebben al een breed aanbod aan sponsorproducten en blijven actief zoeken naar nieuwe mogelijkheden. Alle informatie zullen wij aanbieden op onze site of kan worden aangevraagd via [email protected].
 
Teamfoto
Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto

Twitter  


 
Hockey Hoogeveen  |  Powered by LISA