Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Clubhuis 

Het clubhuis is een belangrijke plek  bij HHC. Voor en na de training en de wedstrijden is het de plek om elkaar te ontmoeten. Voor de spelers, maar natuurlijk ook voor ouders, familie en vrienden die de teams komen aanmoedigen of aanwezig zijn bij de trainingen.

 
De Barcommissie zorgt voor de bar. Dat klinkt eenvoudig, maar vergt een hoop inzet van een aantal enthousiaste leden! 
 
Wie vind je achter de bar:
De kantine diensten worden gedraaid door

Ilse, Eva, Yael, Jonathan, Adi, Maika, Phebe, Bart, Maaike, Laura, Jochem en Joop.

Aan de hand van het speelschema worden de leden van de Barcommissie ingedeeld.
 
Wanneer:
De kantine is altijd een half uur voor de eerste wedstrijd geopend en sluit o
ongeveer anderhalf uur na de laatste wedstrijd.
 
Wat kun je er kopen:
Bij de bar zijn koffie, thee, warme chocolademelk, cola, cola light, sinas, ice tea, spa rood, AA high Energy, AA lemon, Twix, Mars, M&M’s, Bounty, Snickers, tosti’s, pizzabroodjes en gezonde koeken zoals Snelle Jelle en Evergreen  verkrijgbaar.

Alcoholische dranken, bier en wijn worden geschonken wanneer de laatste jeugdwedstrijd is afgelopen.
Ook verkopen wij bitjes voor spelers die deze vergeten zijn.
 
En dit!

• Wij gaan er van uit dat iedereen zich welkom voelt in de kantine en doen er alles aan om een leuke sfeer in de kantine te hebben. 
 
• Voor alle jeugdteams staat er na de wedstrijd een glaasje ranja klaar. Nodig de tegenstander uit voor een gezellig samenzijn na de wedstrijd. 
 
• Als barcommissie zien we ook toe of de kleedkamers netjes worden achtergelaten. Dit betekent dat het laatste team wat gebruik maakt van de kleedkamers, deze moeten aanvegen en schoon/leeg achter laten.
 

• Gevonden voorwerpen kunnen aan de bar worden ingeleverd

 
13 april 2014
 
Aanvraag voor inzet barcommissie
 
Tijdens toernooien, feesten en activiteiten, zoals het jeugdtoernooi, eindejaars BBQ van de heren en dames, het familietoernooi etc. is een goede barzetting belangrijk. Om dit goed te laten verlopen willen we graag dat je hiervoor op tijd een aanvraag doet. Klik hier voor het formulier om deze aanvraag te doen. Stuur het op naar [email protected]
 

4 april 2014  
 
Succesvolle introductie pauzefruit!
 
 
In april 2014 zijn we begonnen met het uitdelen van fruit in de rust bij alle jeugdwedstrijden, zowel voor onze teams als voor de bezoekers.
 
 
 
Dank aan de medewerkers van de barcommissie, voor hen komt er een extra taak bij. Eerst op zaterdagmorgen naar de markt om het fruit in te slaan. Dan alles schillen en uitdelen. Hartsitikke goed!
 
 
 
 
 
 

Op de bar staan twee blauwe potjes, waarin men een donatie kan doen, een zgn fruitpot.
 
Want: het gaat wel om extra onkosten. Op deze manier blijft ook deze gezonde actie betaalbaar. Dank voor alle bijdragen. Top!
 
 
 
 
 
We zijn dit initieatief begonnen naar aanleiding van de uitkomsten en reacties op de KNHB enquête onder HHC-leden. 
 

Mocht u nog meer gezonde ideeën hebben dan horen we het graag via [email protected]!

 

 

Gezonde sportkantine

 
Een gezonde sportkantine past helemaal in de visie van HHC, maar ook van de KNHB én van de gemeente Hoogeveen en de Provincie Drenthe.
 
 
Op de website van de KNHB lees je: Als KNHB zijn we ons bewust van het belang van een gezonde leefstijl; een gezonde voedingskeuze is onlosmakelijk verbonden met sport en bewegen, voor jong en oud, en een gezond aanbod van eten en drinken past daarom bij de sportieve en maatschappelijke functie van de sportvereniging. Meer lezen? Klik hier.
 
 
 
 

Enkele weken geleden heeft de gemeente Hoogeveen, samen met andere Drentse organisaties, een overeenkomst getekend waarin afgesproken is samen te willen werken aan jongeren op gezond gewicht (JOGG).

 

Wethouder Klaas Smid: ‘Vanuit ons actieplan sport & bewegen bieden we al een paar jaar een programma aan dat jongeren stimuleert gezond en actief te leven. De resultaten van deze aanpak zijn positief.’ De Hoogeveense deelname aan JOGG geeft de huidige aanpak een nieuwe impuls.

 
Eén van de acties zal gericht zijn op gezonde snacks in schoolkantines.
 
 
 
Lees hier het volledige bericht op de website van de gemeente Hoogeveen.
 
 

 

 


 
Teamfoto
Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto Teamfoto

Twitter  


 
Hockey Hoogeveen  |  Powered by LISA